Beschermend de Productenco. van de Wuhanregenboog, Ltd.

 

Beste kwaliteit

Beste prijs

De beste dienst

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd.

Certificaat
China Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd. certificaten
China Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd. Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd. Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd. Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd. Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd. Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd.
公司前台 workshop tentoonstelling kledingsworkshop gebouw

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Merken : N / A
Aantal werknemers : 200~250
Jaarlijkse omzet : 6000000-7000000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 90% - 100%

Beschermend de productenco. van de Wuhanregenboog, Ltd

 

Beschermend die de Productenco. van de Wuhanregenboog, Ltd, in 2006 wordt gevestigd, specialiseren wij ons hoofdzakelijk in gezondheidszorgproducten. Wij verlenen een brede waaier van beschikbare producten voor de veiligheid en hygiëneindustrieën, evenals de ziekenhuizen, de voedseldienst en de elektronische industrieën, laboratoria en cleanrooms, enz.

 

wij zijn specialiseren ons in de vervaardiging van beschikbare en niet-geweven reeks, zoals bouffant kappen, gezichtsmaskers, schoendekking, laarsdekking, laboratoriumlagen, overtrekken, oversleeves, produceert het de Plastieken Industriële Bedrijf van enz. Hubei TDL PE en CPE hoofdzakelijk plastic producten, zoals plastic schorten, CPE beschermende toga's, CPE schoendekking, PP+CPE-schoendekking en PE bezoekerlagen, enz. Wij kunnen verwerking met ingevoerde materialen en verwerking met geleverd materiaal doen.

 

De prestaties van het kwaliteitsproduct en de goede reputatie, onze producten zijn niet alleen succesvolle verkoop in China, en gevoerd naar meer dan 120 landen en gebieden in de wereld uit, die omvatten: Duitsland, Japan, Italië, Rusland, Japan, Zuid-Korea, Turkije, Brazilië, India, de Verenigde Arabische Emiraten, Saudi-Arabië en andere landen, de producten zijn onderworpen aan groot welkom en een lof.

 

Eerlijkheid, realistische inspanning die, solidariteit, positieve houding, onze plichten aan ons leven de naleven, families, en de maatschappij, allen is de basis van ons bedrijf.

Ons uiteindelijk doel is onze eigen ontwikkelingsruimte te vergroten en rijkdom voor onze cliënten te creëren, ondertussen om economische waarde voor de gehele maatschappij te produceren. De geavanceerde technologie en het wetenschappelijke beheer zullen de waarborg van dit doel zijn.

Met onze verplichting, deskundigheid en concentratie, hopen wij ernstig u bij zich ons zult aansluiten.

Contactgegevens
Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Thomas Tang

Tel.: 86 13871337419

Fax: 86-27-87739382

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)