Beschermend de Productenco. van de Wuhanregenboog, Ltd.

 

Beste kwaliteit

Beste prijs

De beste dienst

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd. Kwaliteitscontrole

Certificaat
China Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd. certificaten
China Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Het is ons doel bij Regenboog om de hoogste kwaliteit menigte GLB, soorten-schoendekking en verwante beschermende producten voor klanten over de hele wereld te vervaardigen. Wij vereisen een onafhankelijke inspectieafdeling om productkwaliteit en consistentie door inspecties de strikte van IQC (Inkomende Kwaliteitscontrole) te waarborgen, van IPQC (In-processkwaliteitscontrole) en van OQC (Outputkwaliteitscontrole). Als om het even welk van onze producten niet uw goedkeuring zouden moeten ontmoeten zullen wij één van drie dingen een oplossing doen snel vinden:

 

Kwaliteitscontrole

Om productkwaliteit effectief om te controleren, wij opstelling een gespecialiseerde kwaliteitscontroleafdeling en deskundigen tewerk te stellen om IQC, IPQC en OQC uit te voeren.
1. Tijdens de inkomende materiële inspectie van IQC, als wij kwaliteitsabnormaliteit vinden, zullen onze IQC-inspecteurs de materialen weigeren en zullen de lijst voor het volgen van die probleemmaterialen ook invullen. Voorts zullen wij leveranciers vereisen om de bestaande problemen van grondstoffen te weten te komen en hen grondig te bevestigen. IQC zal het proces van materiële verbetering volgen tot het geval beëindigt.
2. In verband met IPQC-inspectie in productie, als er kwaliteitsproblemen met geëindigd - producten of halffabrikaten zijn, zullen wij onmiddellijk aan machineexploitanten en techniekafdeling rapporteren. Bovendien, de techniekafdeling zal voor de plaatsbepaling van verantwoordelijk zijn waar het probleem is, en bevestigend het. Als het kwaliteitsprobleem aan de ongepaste verrichting van de arbeider toe te schrijven is, zullen de directeuren van deze productielijn de verantwoordelijkheid nemen en zullen dit verbeteren. Als het probleem door machine zelf wordt veroorzaakt, dan zal de materiaalafdeling (met inbegrip van de afdeling van de machinereparatie) aan dit het hoofd bieden. Deze kwaliteitsabnormaliteit zal door IPQC personeel worden geregistreerd en meedeelde de volgende dag aan elke afdeling omwille van het vermijden van gelijkaardige problemen in de toekomst.
3. Als OQC-de vlekkenproblemen in kwaliteitscontrole vóór levering, de levering onmiddellijk zullen opgehouden worden en de problemen zullen onmiddellijk meegedeeld worden aan elke afdeling. De volledige inspectie door productieafdeling en kwaliteitsafdeling op deze partij producten zal worden geleid. Specifiek, voert de productieafdeling volledige inspectie uit en de kwaliteitsafdeling is verantwoordelijk voor willekeurige inspectie na dat. Als, na al inspectie, er geen vraag die is omhoog komen, dan zal OQC een andere uitgaande inspectie uitvoeren. Als er nog vele kwaliteitsproblemen of onaanvaardbare kwaliteitsproblemen zijn, zal deze partij producten worden verworpen. Een remanufacturing regeling zal door de afdeling van de productiecontrole worden gemaakt.
Bovendien voeren wij de maandelijkse evaluatie van kwaliteitsprestaties van onze grondstoffenleveranciers uit. Voor zij die slechtste prestaties hebben, zullen wij een de kwaliteitsverbetering rapport, verzenden en zullen hen vereisen om een zorgvuldige analyse van de bestaande problemen te maken om hen te elimineren. De leveranciers zullen ook concrete acties moeten voeren verbeteren om problemen opnieuw zich voor te doen te verhinderen.

Wij evalueren de prestaties van grondstoffenleveranciers volgens vier punten, die als volgt worden gespecificeerd.
A. tarief van geschikte materiële levering.
B. materiaal die klachten terugkeren door IQC
C. De verbeteringen door de leveranciers worden gemaakt die
D. De houding van leveranciers om samen te werken
Aan zij die slecht in elke maand presteren, zullen wij onderzoek ter plaatse uitvoeren om de verbeteringen te bevestigen. Zij die als slechtste leveranciers drie opeenvolgende maanden worden geschat zullen verminderde orde of zelfs diskwalificatieorde ontvangen.

 

Laboratoriumruimte

 

Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd. kwaliteitscontrole 0

 

Kostenbesparing

Wij treffen de volgende maatregelen om onze kosten te drukken.
1. Wij geven speciale opleiding aan machineexploitanten en kwaliteitsinspecteurs, welke hulp inferieure die producten vermindert door misoperation worden veroorzaakt, en elimineren zo onnodig afval.
2. De exploitanten doen dagelijks het schoonmaken en onderhoud van onze machines, om machineschade of verkort leven te verhinderen toe te schrijven aan kunstmatige factoren. De materiaalafdeling leidt regelmatige revisie om de machines in normale bedrijfsvoering te handhaven.
3. Wij kennen zij toe die actief sparen water, elektriciteit en bureau vullen.
4. Wanneer het ontwikkelen van nieuwe leveranciers, houden rekening onze kopers met de te behandelen afstand en opportuniteit van materiële levering. Voor de regelmatige leveranciers, beoordelen wij door de orden en de frequentie van het leveren van materialen.
5. Wij of recycleren alle opnieuw te gebruiken afval of onderwerpen hen aan professionele recyclerende bedrijven.
6. Wij dringen op veiligheidsprioriteit om aan arbeidsongevallen te vermijden.

Certificaten
 • China Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd. certificaten

  Standaard:ISO 13485

  Aantal:9142900477079277XW

  Uitgiftedatum:2013-07-11

  Vervaldatum:2019-03-31

  Scope / Range:The Production and Sales of Disposable Non-sterilization Non woven Clothes, caps, Masks, Shoe covers(Export only)

  Uitgegeven door:NQA

 • China Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd. certificaten

  Standaard:CE

  Aantal:02064

  Uitgiftedatum:2013-07-11

  Scope / Range:Non-woven products, Plastic products, Paper products

  Uitgegeven door:NQA

 • China Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd. certificaten

  Standaard:CE

  Aantal:02064

  Uitgiftedatum:2013-07-11

  Scope / Range:non-woven products,Plastic products

  Uitgegeven door:NQA

 • China Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd. certificaten

  Standaard:CE

  Aantal:02064

  Uitgiftedatum:2013-07-11

  Scope / Range:non-woven products,Plastic products

  Uitgegeven door:NQA

Contactgegevens
Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Thomas Tang

Tel.: 86 13871337419

Fax: 86-27-87739382

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)