Beschermend de Productenco. van de Wuhanregenboog, Ltd.

 

Beste kwaliteit

Beste prijs

De beste dienst

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Nieuws

Hoe te om beschikbare document koppen te identificeren

Certificaat
China Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd. certificaten
China Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Hoe te om beschikbare document koppen te identificeren

                                      Hoe te om beschikbare document koppen te identificeren

Beschikbare koppen omdat het geschikt, schoon, groeien in het leven van de mensen hoe te om rust te kiezen dat disposablecups verzekerde? De deskundigen stellen voor dat om aandacht aan de volgende punten te besteden:

Merk eerst de firmanaam, QS-embleem andnumber, fabrikantenadres, productprestatienormen, productiedatum, hangen de vervaldatum en andere informatie van de product verpakking af. De kwaliteit van verpakkingstoopoor, druk best om te ruw niet te kopen.

Ten tweede, zouden wij de vorm moeten kiezen ofplump, rimpelen niet, een bepaalde dikte, gemakkelijke misvorming van het product, ifthe het lichaam te zachte kop of mok is bij zeer gemakkelijk gebroken te scheuren, toen mostlysubstandard producten.
 

Het derde benadrukt een geur geur is, grote smaak als u de verpakkende koppen opent, meestal wegens de producenten van de gebruiks oflow-kwaliteit van giftige inktredenen. 《Het geadviseerde lezen: De beschikbare koppen installeren geen hete dranken

 

Ten vierde, begeer geen kleur meer dan te kopen whitepaperkoppen, de kleur te witte koppen zullen waarschijnlijk is zich bij thefluorescent materiaal aansluiten, is het niet gemakkelijk op te splitsen, verwijderd, opgeslagen in de bodycan kwaadmenselijke gezondheden. De „kwaliteit van China en Technische Supervisie“

beschikbare document koppen

 

Rainbow ProtectiveProducts Company is een professionele Chinese fabrikant van persoonlijke protectiveproduct en medische wegwerpproducten. onze producten meer en meer zijn gebruikte inmedical, voedsel, geneesmiddel, elektronika en andere industrieën. Wij hebben alarge nu aantal cliënten van de wereld van bijna 30 verschillende landen en van gebieden aroundthe, met inbegrip van de V.S., Japan, Australië, Europa, Azië van Zuid-Amerika andSoutheast.

Mobiel: 13871337419 Tel.: 86-27-87739381 Fax: 86-27-87739382

Bartijd : 2017-02-24 11:54:22 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Thomas Tang

Tel.: 86 13871337419

Fax: 86-27-87739382

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)