Beschermend de Productenco. van de Wuhanregenboog, Ltd.

 

Beste kwaliteit

Beste prijs

De beste dienst

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Nieuws

Er is verscheidene valkuilengebruik van persoonlijk beschermingsmiddel

Certificaat
China Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd. certificaten
China Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Er is verscheidene valkuilengebruik van persoonlijk beschermingsmiddel

Mythe 1: het te dragen persoonlijke beschermingsmiddel draagt niet

Theexpert wijst op, kan het persoonlijke beschermingsmiddel theoccupational-ziekte-aanleidinggevend factoreneffect op de gezondheid van de arbeiders elimineren of verminderen de de wets“ regelgeving, van de „beroepsziektepreventie, eenheid van kiest de andemploy personen moeten verstrekken met de behoeften van de beschermende equipmentforarbeiders in overeenstemming ben, en de arbeiders een plicht hebben om beschermingsmiddel te dragen.

Erroneouszone 2: de workshop zonder eigenaardige geur, kan slijtageppe niet vereisen

Theexpert wijst op, zijn veel van het schadelijke gas kleurloos, geurloos, smaakloos, hebben geen waarschuwing, voelen niet. Zelfs met saus, heeft de zintuiglijke waarneming van de buitenwereld beperkingen en individuele verschillen. Daarom believethe voelend, kan teveel beroepsvergiftiging veroorzaken. Het geadviseerde lezen: Gebruik geen beschikbare het drinken koppen

Mythe 3: het gaasmasker kan aan stof worden gebruikt

De Normalgauzemaskers niet als stofmasker. Wij gebruiken nu gaasmaskers zijn goedkoop, absorbsweat in de zomer en verwarmen in de winter, maar het masker (zelfs als 16) met een thicklayer van niet bescherming zijn gemakkelijk kunnen om de pneumoconiose het kwaad van stof, speciaal het stofmasker van de stofbehoefte te veroorzaken.

Mythe 4: surgicalmasks aan gas

Surgicalmasks kan ziekten verhinderen door druppeltjes worden uitgespreid, maar kan geen poisonousgas filtreren die. Volgens verschillende vergiften, moet verschillend het filtreren effect van het ademhalingsapparaat gebruiken. Algemeen kan vluchtig organisch gas zijn gebruikend geactiveerde koolstof gasmasks.

Mythe 5: het waterhergebruik van het stofmasker

Het stof maskfilter materiaal kan niet worden gewassen. Het stofmasker het efficiënte die filtermateriaal isusually voor niet-geweven materialen, wat wordt gebruikt baseert zich nog op vezelfilter met theelectrostatic last van ademhalingsstof. Na was van de schade van filtermaterialmicrostructure, barsten, lijken de gaten onzichtbaar aan het blote oog, zal de elektrostatische last heel wat verliezen, ernstige verliesfiltrationperformance zijn.

Protectiveequipment behoort tot een soort passieve beschermingsmaatregelen, in elk geval shouldbe voltooit de eerste om geavanceerde productietechnologie goed te keuren, de engineeringprotectionfaciliteiten, om het initiatief te nemen om occupationaldisease te verhinderen; In beschermende faciliteiten geenaanleidinggevende die factoren zal kunnen volledig elimineren, met aangewezen personalprotective materiaal voor arbeiders worden uitgerust na te denken. Het is opmerkend de moeite waard dat ppeis alles, geen persoonlijk beschermingsmiddel zijn toepasselijkheid, beperking heeft, het gebruik van milieu en het werkingsgebied van protectionarticles moeten overwegen.

De regenboog Protective Products Company is een professionele Chinese fabrikant van persoonlijk beschermend product en medische wegwerpproducten. onze producten worden meer en meer gebruikt in medisch, voedsel, geneesmiddel, elektronika en andere industrieën. Wij hebben nu een groot aantal cliënten van bijna 30 verschillende landen en gebieden rond de wereld, met inbegrip van de V.S., Japan, Australië, Europa, Zuid-Amerika en Zuidoost-Azië.

Mobiel: 13871337419 Tel.: 86-27-87739381 Fax: 86-27-87739382

Bartijd : 2017-06-05 17:33:38 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Thomas Tang

Tel.: 86 13871337419

Fax: 86-27-87739382

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)